Frågar du mig svarar jag: lämna dem därhän. Glöm att de existerar. Fikon är överreklamerat. Frågar du Peter Barlach svarar han säkert något med getost och honung, eller mumlar något om ugnen och hallonsylt och grädde...
Hm. Knepig fråga. Jag brukar ha dem i kylen tills de möglar. I den där hyllan med lock högst upp i dörren som egentligen är till för smör eller ägg.
ok, jag har ett sånt fack, jag lägger fikonen där, jag har redan tröttnat på demtack båda två
Fotograferar dem.
Lägger dem i en skål, ställer den på rostfria bänken och.... jävla Mongo, du var först!
Och det är inte ens midnatt.
ni två...
En gång undrade en det. Han kom på ett nytt språk. Ett färskt språk, då.
esperanto?
rövarspråket?
ett förslag är att äta dom
nja, det skulle jag inte trodet verkar äckligtnu har jag redan slängt dom dessutom, så det blir svårt
Skicka en kommentar
12 kommentarer:
Frågar du mig svarar jag: lämna dem därhän. Glöm att de existerar. Fikon är överreklamerat.
Frågar du Peter Barlach svarar han säkert något med getost och honung, eller mumlar något om ugnen och hallonsylt och grädde...
Hm. Knepig fråga.
Jag brukar ha dem i kylen tills de möglar.
I den där hyllan med lock högst upp i dörren som egentligen är till för smör eller ägg.
ok, jag har ett sånt fack, jag lägger fikonen där, jag har redan tröttnat på dem
tack båda två
Fotograferar dem.
Lägger dem i en skål, ställer den på rostfria bänken och.... jävla Mongo, du var först!
Och det är inte ens midnatt.
ni två...
En gång undrade en det. Han kom på ett nytt språk. Ett färskt språk, då.
esperanto?
rövarspråket?
ett förslag är att äta dom
nja, det skulle jag inte tro
det verkar äckligt
nu har jag redan slängt dom dessutom, så det blir svårt
Skicka en kommentar