Vegetariskt bajs med strimlad purjolök?
Tacos! Definitivt! På djurfärs!
Snok: närae-mil: också näranån annan?
Synd att bilden inte är hundra skarp. Men jag gissar på nån fyllning till vårrulle.
bra gissat!Det är iallfall en "Texas Hot Chili", eller vad det nu kan tänkas heta.1 kg högrev, div chili, vitlök, spiskummin, koriander, oregano, 4 flaskor ljust öl, mörk oxbuljong el likn. Tärna köttet smått och bryn bitarna. Koka i ca 6 timmar (Gärna mer).
Skicka en kommentar
5 kommentarer:
Vegetariskt bajs med strimlad purjolök?
Tacos! Definitivt! På djurfärs!
Snok: nära
e-mil: också nära
nån annan?
Synd att bilden inte är hundra skarp. Men jag gissar på nån fyllning till vårrulle.
bra gissat!
Det är iallfall en "Texas Hot Chili", eller vad det nu kan tänkas heta.
1 kg högrev, div chili, vitlök, spiskummin, koriander, oregano, 4 flaskor ljust öl, mörk oxbuljong el likn.
Tärna köttet smått och bryn bitarna. Koka i ca 6 timmar (Gärna mer).
Skicka en kommentar