fredag, oktober 30, 2009

Attityder


Jag försöker bli en bättre människa. Mindre fördomsfull. När jag ser en tjock med sina vänner på bussen idag tänker jag inte: 'Oj, en tjock, usch!' Utan: 'Oj, en tjock. Vad kul att den ändå har kompisar'. Det känns bra.

11 kommentarer:

Mrs Li sa...

Fin utveckling! Du åldras med värdighet ;)

Fredrik sa...

Hahaha, det är du och moder theresa:)

Söderberg sa...

Tack för ert stöd. Det är viktigt i den här processen. Det ger mig styrka att fortsätta även när det känns jobbigt och svårt. Men jag ska fixa det här! Tack igen!

loathing sa...

jag har...inte fördomar, det låter så fult..men jag känner inte mycket med folk som är tjocka..jag behandlar dom lika väl som jag behandlar alla andra så klart. men jag har inget överseende med att dom är tjocka. jag tänker att dom är lata och oansvariga för sin egen hälsa. tycker såna bara e lite dumma. värst är när jag ser en tjock komma ut från grillen med en nittiogrammare slavsandes från käften...alltså...det är bara så patetiskt. min granne vann en halv miljon på teve för något år sen. hon är OHYGGLIGT överviktig. vad la hon pengarna på? mycket mycket chips och mat. så klart.

Systeryster sa...

Vad fint bror, inga fördommar där om att tjocka skulle ha färre vänner ;o)

Söderberg sa...

Loathing: Du verkar ha tänkt mycket på det här. Hm...det verkar ju onekligen som att alla inte tar hand om sig som dom borde. En del blir tjocka, andra blir något annat. Så är det här i livet. Alla kämpar med sitt. Så är det.

Syster: Verkligen inte!

Snokis sa...

Fast Gäddan blev ju kär i dig just för att du var tjock.

Söderberg sa...

Exakt. Jag tänker att det kanske delvis kan ha bidragit till att påskynda den här utvecklingen hos mig.

Godiva sa...

He he he... skönt enkelt att röra upp känslor ibland...

Söderberg sa...

Ja, men någon måste ju ta tag i de här viktiga frågorna

Anonym sa...

Hade det här varit facebook så hade jag gillat det här inlägget.
:-)
tesso