kycklingfilé med supergod risotto och nerkokad balsamvinäger. och timjan.
hm...nära, men inte riktigt tillräckligt
kantarellrisotto?
hm, du närmar dig
(flämt)Inte Karl-Johan väl?!
Om du har fyllt kycklingen med nånting går inte att se och är det karl johan vill jag ändå ha rätt för svamprisotto. När avgörs tävlingen, och hur?
HK: nej tyvärrPB: Du kommer inte att få rätt för svamprisotto för du skrev inte det.OM kycklingen är fylld så är den dettävlingen avgörs när rätt svar har kommit in
Svaret står i rubriken ju. Det är mat.
Svamprisotto med örtbakad kycklingfiléIngredienser4 4 kycklingfiléerMarinad:3 3 msk olivolja1 1 tsk torkad basilika1 1 tsk torkad körvel1 1 tsk finhackad persilja1 1 tsk torkad timjanRisotto:1 1 gul lök6 6 dl avorioris10–12 10–12 dl hönsbuljong2 2 dl vitt vin50 50 g riven parmesanostolivoljasalt och malen vitpepparca 200 ca 200 g färsk svamp
nej, jag vet inte riktigtdet känns som att det här håller på att balla ur
det varrisotto på cava, portabello och pecorinofalsk saltimbocca på kycklingfilé med mozzarella, soltorkade tomater, och salviabalsamvinägerreduktionärtskott
vad tråkigt det blev
Skicka en kommentar
12 kommentarer:
kycklingfilé med supergod risotto och nerkokad balsamvinäger. och timjan.
hm...nära, men inte riktigt tillräckligt
kantarellrisotto?
hm, du närmar dig
(flämt)Inte Karl-Johan väl?!
Om du har fyllt kycklingen med nånting går inte att se och är det karl johan vill jag ändå ha rätt för svamprisotto. När avgörs tävlingen, och hur?
HK: nej tyvärr
PB: Du kommer inte att få rätt för svamprisotto för du skrev inte det.
OM kycklingen är fylld så är den det
tävlingen avgörs när rätt svar har kommit in
Svaret står i rubriken ju. Det är mat.
Svamprisotto med örtbakad kycklingfilé
Ingredienser
4 4 kycklingfiléer
Marinad:
3 3 msk olivolja
1 1 tsk torkad basilika
1 1 tsk torkad körvel
1 1 tsk finhackad persilja
1 1 tsk torkad timjan
Risotto:
1 1 gul lök
6 6 dl avorioris
10–12 10–12 dl hönsbuljong
2 2 dl vitt vin
50 50 g riven parmesanost
olivolja
salt och malen vitpeppar
ca 200 ca 200 g färsk svamp
nej, jag vet inte riktigt
det känns som att det här håller på att balla ur
det var
risotto på cava, portabello och pecorino
falsk saltimbocca på kycklingfilé med mozzarella, soltorkade tomater, och salvia
balsamvinägerreduktion
ärtskott
vad tråkigt det blev
Skicka en kommentar