måndag, mars 22, 2010

lagade fisk idag

hajmal

den smakade lite mossa

6 kommentarer:

Godiva sa...

oj, mossa, bra beskrivning på fisk.

fisk smakar ibland som mossa, som mossa luktar alltså, jag har aldrig ätit mossa.

inte ätit mossa än, menar jag, för att verka cool.

Söderbergs Take sa...

vad menar du?

Söderbergs Take sa...

det var för övrigt F som sa att det smakade mossa

han hade ju helt rätt förstås

Godiva sa...

Ha ha! Bara att man ofta beskriver smaker med en "synonym" som kanske mer är en doft, som när man beskriver ett vin med "stall, ammoniak, läder". Det är ju sällan man äter stall.

Och mossa tror jag är ätligt, kan man baka barkbröd så kan man säkert äta mossa och lav. Det kan bli nästa surdegstrend.

Söderbergs Take sa...

då fattar jag

Söderbergs Take sa...

då fattar jag